2018 Gebruikte 6×4 Howo Sleepwa Truck 371hp met Goeie Toestand

Kort beskrywing:

Howo-trekkermodel WD615.47 is 'n waterverkoelde vierslag.Dit beskik oor 'n 6-silinder vloeistofverkoelde enjin met EFI-tegnologie vir maksimum werkverrigting en brandstofdoeltreffendheid.HOWO gee groot aandag aan die besonderhede van elke vragmotor, wat die hoë gehalte en duursaamheid van elke komponent verseker.Die doelwit is om klante van hoë gehalte, kostedoeltreffende vragmotors te voorsien om vir die komende jare in hul vervoerbehoeftes te voorsien.


Produkbesonderhede

Produk Tags

Produk Inleiding

Met 371 perdekrag is die Howo 6×4-sleepwa 'n betroubare en kragtige voertuig wat ontwerp is om aan jou langafstand-padvervoerbehoeftes te voldoen.Die voertuig het 'n voortreflike struktuur en 'n sterk laaivermoë, en kan maklik verskillende padtoestande hanteer, wat 'n gladde en doeltreffende rit verseker.

Wanneer jy ’n HOWO-sleepwa kies, kan jy staatmaak op sy tegniese kundigheid en produkgehalte.Hierdie trekker word hoofsaaklik gebruik om 'n verskeidenheid opleggers te sleep, wat dit 'n noodsaaklike deel van enige vervoervloot maak.

Produkkenmerk

Een van die belangrikste kenmerke van die 6×4 Howo Sleepwa Truck 371hp is sy perdekrag opsies.Met krag wat wissel van 336 pk tot 420 pk, kan jy die een kies wat die beste by jou spesifieke vereistes pas.Of jy swaar vragmotors of ligte vragmotors benodig, HOWO kan aan jou behoeftes voldoen.Die ratkas is toegerus met 10 ratte vorentoe en 2 truratte om gladde en doeltreffende ratwisseling te verseker.

Howo-trekkermodel WD615.47 is 'n waterverkoelde vierslag.Dit beskik oor 'n 6-silinder vloeistofverkoelde enjin met EFI-tegnologie vir maksimum werkverrigting en brandstofdoeltreffendheid.HOWO gee groot aandag aan die besonderhede van elke vragmotor, wat die hoë gehalte en duursaamheid van elke komponent verseker.Die doelwit is om klante van hoë gehalte, kostedoeltreffende vragmotors te voorsien om vir die komende jare in hul vervoerbehoeftes te voorsien.

Howo 6×4 sleepwa-rygerief is 'n topprioriteit, met ergonomiese sitplekke, maklik-om-te-gebruik kontroles en uitstekende sig.Langafstandry is vermoeiend, maar met Howo-sleepwaens kan bestuurders 'n gemaklike en moegheidsvrye rit geniet.

6×4 Howo Sleepwa Truck 371hp is toegerus met gevorderde veiligheidskenmerke soos ABS-remstelsel, heuwelbeginhulp en elektroniese stabiliteitsbeheerstelsel.Hierdie kenmerke verbeter veiligheid en stabiliteit, wat verseker dat die bestuurder en vrag altyd beskerm word.

Die 6×4 Howo Sleepwa Truck 371hp is 'n betroubare en bekwame voertuig vir jou langafstand padsleepbehoeftes.Met voortreflike struktuur, sterk drakrag en toptegnologie, is dit jou betroubare vragmotorhandelsmerk.Kies HOWO om uitstekende krag, betroubare werkverrigting en gemaklike bestuurservaring te geniet.

 


  • Vorige:
  • Volgende:

  • Skryf jou boodskap hier en stuur dit vir ons