2020 brugt LGMG E6360F larvebåndsgravemaskine

Kort beskrivelse:

Vores virksomhed sælger hovedsageligt alle former for brugte vejtromler, brugte læssere, brugte bulldozere, brugte gravemaskiner og brugte vejhøvlere, med langsigtet levering og service af høj kvalitet.Kunder med behov er velkomne til at konsultere online eller ringe for detaljer.


Produktdetaljer

Produkt Tags

Produktintroduktion

Som en stor gravemaskine placeret i minemiljøet er E6360F et opgraderet produkt udviklet af SDLG på basis af at absorbere VOLVOs avancerede design og fremstillingsteknologi, som er velegnet til forskellige barske arbejdsforhold.Det vedtager avanceret konfiguration, global indkøb og omhyggelig fremstilling, som fuldt ud garanterer produktets høje pålidelighed og høje afkast.

Produktegenskaber

1.205kW National III-motor giver bølgende kraft
Motoren er kraftkernen, der driver kroppen til at køre og arbejde.E6360F anvender SD130A højeffektiv dieselmotor, der opfylder National III emissionsstandarderne, som effektivt kan reducere emissioner og i høj grad forbedre driftsydelsen og brændstofeffektiviteten.
Minekonstruktionsmiljøet er barskt med stort støv, og brændstofforsyningen er usikker.I denne forbindelse er E6360F udstyret med et oliebadsluftfilter som standard, som effektivt kan blokere for støv i at trænge ind i motoren og forbedre motorens pålidelighed.Standard tre-trins brændstoffilter og tre-trins oliefilter reducerer i høj grad urenhederne i olien fra at trænge ind i motoren, hvilket danner langtidsbeskyttelse for motoren.

2. Dual-pumpe konstant kraft hydraulisk system sikrer effektiv output
Dobbeltpumpe konstant effekt negativt flow kontrol hydrauliksystem udstyret på E6360F giver større hydraulisk flow til aktuatorerne og forkorter cyklustiden.
Konvergenssystem, storarmsprioritet, håndvåbenprioritet, svingprioritet og hurtigt retursystem for væskeflow i store og små arme garanterer produktets ydeevne.

3. Luksus bilførerhus sikrer komfort og sikkerhed
Høje vibrationer og høj støj er uundgåelige under minedrift.Derfor bliver et komfortabelt og sikkert førerhus et sikkert tilflugtssted for at sikre førerens effektivitet og sikkerhed.
Førerhuset på E6360F er udstyret med en 5-punkts silikoneoliedæmpningsanordning, som reducerer kabinens vibrationer og påvirkning, og dens lydabsorberende indvendige beklædning kan effektivt reducere støjniveauet;det øverste beskyttelsesnet og det forreste nederste beskyttelsesnet giver et sikkert og behageligt køremiljø;det automatiske klimaanlæg kan levere tryksat og filtreret luft til førerhuset, hvilket effektivt isolerer ekstern støvforurening.

4. Pålideligheden af ​​forstærkede strukturelle dele er blevet omfattende forbedret
Med hensyn til strukturelle dele er E6360F's arbejdsanordning, øvre og nedre rammer fuldt forstærket, med højere holdbarhed, og en hel krop af forstærket jern er støbt.
E6360F leveres som standard med forstærket HD-arm og underarm, som er raffineret af højkvalitetsstål.Nøgledelene er lavet af højstyrkestål.De vigtige dele svejses af svejserobotter, og forbindelsesdele og sårbare dele, der udsættes for høj kraft, er specielt forstærket.Både de øvre og nedre rammer har et forstærket design for at tilpasse sig barske arbejdsforhold, så hele maskinen har bedre stabilitet og pålidelighed.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os